о нама
Контактирајте нас

Контакт особа: Мисон WАНГ

Емаил : info@carboxy-methyl-cellulose.com

Број телефона: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Факс : 86-571-58838100

Поштански број: 311419

МСН : wms1988@msn.com

Скyпе :мисонцхина

Адреса : Yусхан зона, Фуyанг, Дћућанг провинцији, Кина

Дом > о нама

Хангћоу Хонгбо нове материјале Цо., Лтд (по имену Хангћоу Хонгбо хемијске Цо., Лтд пре) је професионално произвођача су били фокусирани на натријум карбоксиметил Целулоза (ЦМЦ) и Полyаниониц целулозе (ПАЦ) у Кини. Ови производи је распрострањена у бушење у штампању текстила, у правим намирницама, керамика, Латеx боје и папира у индустрији производње нафте. Налазимо се у Фуyанг, провинција Хангћоу, Дћућанг, Кина.

Посвећени смо наше купце и њихов успех, пружа одличан квалитет хемикалије које премашују индустријске стандарде. Нашем погону је напредна производним капацитетима, научна модерног менаџмента и добро обучене запослене. Нам лабораторија има првокласни тест инструмената, а може да обезбеди детаљне тест податке засноване на стандардима АПИ или купца-наведена процедуре.

Наша визија је да буде признат од стране наших корисника као најбољи у Кини у пружању карбоксиметил Целулоза и Полyаниониц целулозе и сродних услуга. Хонгбо Неw материјала остаје посвећена највише стандарде квалитета и интегритет у све то смо урадити. То је кључ нашег успеха од почетка, и заувек бити покретачка снага иза наше компаније.

Наша Мисија је "да га препознају као увек најбоље под будним оком Створитеља и увек производи високог квалитета производа и услуга са Иновативне технологије и поузданих тимски рад."

Истрага
Хангћоу Хонгбо нове материјале Цо., Лтд